products

AC-LS30 (سدیم لوروئیل سارکوزینات و آب)

اطلاعات پایه
محل منبع: چین
نام تجاری: AC-LS30
مقدار حداقل تعداد سفارش: قابل مذاکره
قیمت: negotiable
جزئیات بسته بندی: قابل مذاکره
زمان تحویل: قابل مذاکره
شرایط پرداخت: قابل مذاکره
قابلیت ارائه: قابل مذاکره
اطلاعات تکمیلی
ظاهر: مایع بی رنگ تا زرد کم رنگ رنگ (APHA): حداکثر 60
محتوای فعال: 29.0-31.0٪ سدیم کلرید: حداکثر 0.35٪

توضیحات محصول

نام محصول

AC-LS30

 

شرح

AC-LS30 محلول 30 درصد فعال سدیم لورویل سارکوزینات است.این یک سورفکتانت آمینو اسیدی بسیار ملایم است که فوم عالی همراه با مواد شوینده ملایم را ارائه می دهد.هنگامی که با دیگر سورفکتانت ها ترکیب می شود می تواند به اثر هم افزایی عالی برسد، در عین حال تحریک را کاهش داده و کف پذیری را بهبود می بخشد.این به طور گسترده ای در پاک کننده های صورت و سایر محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود.

 

شناسایی محصول

نام INCI: Sodium Lauroyl Sarcosinate & Water
شماره CAS: 137-16-6 & 7732-18-5
شماره EINECS: 205-281-5 & 231-791-2

 

ذخیره سازی

این محصول را می توان به مدت 12 ماه از تاریخ تولید در ظرف اصلی باز نشده و در دمای اتاق نگهداری کرد.در ظرف را محکم بسته نگه دارید.

 

خواص

- 7 برابر خفیف تر از SLES
- سازگاری خوب با سورفکتانت آنیونی
- فوم پذیری خوب در ترکیب با سایر سورفکتانت ها
- مقاومت خوب در برابر آب شور و آب سخت
- ایجاد نرمی و حالت پذیری مو
- تثبیت در pH 5.5 به قلیایی، قابل استفاده برای پاک کننده صورت پایه صابون و اسید سبک.
- کاهش تحریک و باقیمانده سایر سورفکتانت ها

- سازگاری عالی با مواد ضد عفونی کننده، قابل استفاده برای شستشوی بدن، صابون دست، پاک کننده صورت حاوی ماده ضد عفونی کننده

 

برنامه های کاربردی 

- انواع شامپو
- شستشوی ملایم صورت/بدن
- صابون های مایع/دستشویی های ضد باکتری
- صابون های سیندت ملایم/صابون های توالت
- محصولات اصلاح
- بهداشت دهان
- وزیکول های لیپیدی
- پاک کننده ها و تونرها
- مراقبت کودک
- آراستگی مردانه
- دستمال مرطوب

معمولاً در سطح 3 تا 30 درصد به عنوان سورفکتانت اصلی یا کمکی استفاده می شود.پس از حل شدن سایر سورفکتانت ها، آن را اضافه کنید، سپس PH و ویسکوزیته را تنظیم کنید

 

 

اطلاعات تماس
ANECO

شماره تلفن : 86 25 66060698