products

AC-α-Arbutin (آلفا-آربوتین)

اطلاعات پایه
محل منبع: چین
نام تجاری: AC-α-Arbutin
مقدار حداقل تعداد سفارش: قابل مذاکره
قیمت: negotiable
جزئیات بسته بندی: قابل مذاکره
زمان تحویل: قابل مذاکره
شرایط پرداخت: قابل مذاکره
قابلیت ارائه: قابل مذاکره
اطلاعات تکمیلی
ظاهر: پودر کریستالی سفید سنجش (HPLC): ≥99%
چرخش ویژه: +174.0°~ +186.0° ضرر در خشک شدن: ≤1.0٪
پس مانده های احتراق: ≤0.5٪ فلزات سنگین: ≤10mg/kg
تعداد کل بشقاب: ≤1000cfu/g مخمر و قالب: ≤100cfu/g
برجسته:

مواد تشکیل دهنده برای روشن کردن پوست

,

پودر آلفا آربوتین CAS شماره 84380-01-8

,

ماده سفید کننده جذب کننده آب


توضیحات محصول

نام محصول

AC-α-Arbutin

 

شرح

AC-α-Arbutin یک ترکیب فعال برای زیباسازی و سفید کردن پوست است.می تواند به سرعت جذب پوست شود و به طور انتخابی فعالیت تیروزیناز را مهار کند.این یک ماده فعال بیوسنتزی خالص و محلول در آب است که در اکثر محصولات پیشرفته مراقبت از پوست سفید کننده استفاده می شود.

 

شناسایی محصول

نام INCI: Alpha-Arbutin

مترادف: 4-Hydroquinone-alpha-D-glucopyranoside

شماره CAS: 84380-01-8

شماره EINECS: 440-470-8

فرمول شیمیایی: C12اچ16O7

وزن مولکولی: 272.25

 

ذخیره سازی و پایداری

محصول را می توان به مدت 24 ماه از تاریخ تولید در ظرف اصلی باز نشده و در دمای اتاق نگهداری کرد.
باید از نور، گرما، اکسیژن و رطوبت محافظت شود.در ظرف را محکم بسته نگه دارید.پس از باز شدن، از محتویات به سرعت استفاده کنید.

 

برنامه های کاربردی

AC-α-Arbutin عاری از هیدروکینون است و به یک عنصر ایده آل در لوازم آرایشی روشن کننده عملکردی بدون سمیت، تحریک و بوی نامطبوع تبدیل می شود.می تواند به طور موثری ملانوژنز را مهار کند.

 

توجه

• از قبل در آب حل کنید، در حدود 50 درجه به خامه اضافه کنید

• پیشنهاد اضافه کردن NaHSO3، Na2SO3 (0.01-0.4٪) به کرم

• در شرایط pH 5.0-7.0 استفاده می شود

 

دوز

AC-α-Arbutin در محصولات آرایشی و بهداشتی تا 2٪ برای مراقبت از صورت و 0.5٪ برای محصولات مراقبت از بدن ایمن است.

 

 

اطلاعات تماس
ANECO

شماره تلفن : 86 25 66060698