products

VcOS (Ascorbyl Tetraisopalmitate)

اطلاعات پایه
محل منبع: چین
نام تجاری: VcOS
مقدار حداقل تعداد سفارش: قابل مذاکره
قیمت: negotiable
جزئیات بسته بندی: قابل مذاکره
زمان تحویل: قابل مذاکره
شرایط پرداخت: قابل مذاکره
قابلیت ارائه: قابل مذاکره
اطلاعات تکمیلی
ظاهر (25℃): مایع بی رنگ تا زرد کم رنگ با بوی مشخصه ضعیف سنجش: ≥95%
وزن مخصوص: 0.92-0.96 ضریب شکست: 1.440-1.480
فلزات سنگین: ≤20mg/kg آرسنیک: ≤2mg/kg

توضیحات محصول

نام محصول

VcOS (Ascorbyl Tetraisopalmitate)

 

شرح

VcOS (Ascorbyl Tetraisopalmitate) یک مشتق پایدار و محلول در روغن ویتامین C است.در برابر گرما و نور پایدار است و محلول در چربی است و استفاده از آن برای لوازم آرایشی آسان است.جذب پوستی عالی را نشان می دهد و به طور موثر به ویتامین C رایگان در پوست تبدیل می شود تا عملکردهای فیزیولوژیکی مختلف را انجام دهد.

 

شناسایی محصول

نام INCI:آسکوربیل تترا ایزوپالمیتات
نام شیمیایی:183476-82-6

وزن مولکولی: 1129.8

 

ذخیره سازی و پایداری

محصول را می توان به مدت 24 ماه از تاریخ تولید در ظرف اصلی باز نشده و در دمای اتاق نگهداری کرد.
باید از نور، گرما، اکسیژن و رطوبت محافظت شود.در ظرف را محکم بسته نگه دارید.پس از باز شدن، از محتویات به سرعت استفاده کنید.

 

 

خواص

- اثر سفید کنندگی، مهار فعالیت تیروزیناز، کاهش ملانین
- از بین برنده رادیکال های آزاد اکسیژن، دارای چین و چروک، عملکرد ضد پیری است
- تقویت سنتز کلاژن
- کاهش آسیب UV-A و UV-B
- بسیار پایدارتر از ویتامین C
- حلالیت خوب در روغن های آرایشی رایج

 

برنامه های کاربردی

- محصولات روشن کننده پوست
- مراقبت روزانه از پوست
- مراقبت دربرابر خورشید
توجه داشته باشید:
- از پردازش بیش از PH 6 استفاده کنید
- درست قبل از تنظیم محصول را به فرمول اضافه کنید

 

دوز

0.1-5.0٪

 

اطلاعات تماس
ANECO

شماره تلفن : 86 25 66060698