products

AC-SAP (سدیم اسکوربیل فسفات)

اطلاعات پایه
محل منبع: چین
نام تجاری: AC-SAP
مقدار حداقل تعداد سفارش: قابل مذاکره
قیمت: negotiable
جزئیات بسته بندی: قابل مذاکره
زمان تحویل: قابل مذاکره
شرایط پرداخت: قابل مذاکره
قابلیت ارائه: قابل مذاکره
اطلاعات تکمیلی
ظاهر: پودر سفید تا زرد کم رنگ سنجش: ≥95.0٪
محتوای ویتامین C: ≥45.0٪ ضرر در خشک شدن: ≤11.0٪
فلزات سنگین (به عنوان سرب): ≤20mg/kg آرسنیک: ≤2mg/kg
برجسته:

ماده سفید کننده پوست مشتق از ویتامین C

,

CAS.66170-10-3 ماده سفید کننده پوست

,

سدیم اسکوربیل فسفات برای پوست


توضیحات محصول

نام محصول

AC-SAP

 

شرح

AC-SAP یک مشتق پایدار ویتامین C است.ویتامین C را در پوست آزاد می کند و از سلول های پوست محافظت می کند، کلاژن سازی را تقویت می کند، تشکیل کراتوز پیری را کنترل می کند و پوست تیره را روشن می کند.

 

شناسایی محصول

نام INCI: سدیم اسکوربیل فسفات
مترادف ها: L-Ascorbic acid-2-monophosphate، نمک تری سدیم
شماره CAS: 66170-10-3
شماره EINECS: 425-180-1
فرمول شیمیایی: C6اچ6O9P.Na
وزن مولکولی: 322.05 گرم بر مول

 

ذخیره سازی و پایداری

محصول را می توان به مدت 24 ماه از تاریخ تولید در ظرف اصلی باز نشده و در دمای اتاق نگهداری کرد.

باید از نور، گرما، اکسیژن و رطوبت محافظت شود.در ظرف را محکم بسته نگه دارید.پس از باز شدن، از محتویات به سرعت استفاده کنید.

 

برنامه های کاربردی

AC-SAP به صورت آنزیمی در پوست جدا می شود تا ویتامین C فعال آزاد شود. بنابراین یک آنتی اکسیدان موثر است که از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند.
و با پیری پوست در ترویج کلاژن سازی مقابله می کند.
همچنین بر فرآیند تشکیل ملانین برای جلوگیری از هیپرپیگمانتاسیون و کراتوز پیری تأثیر می گذارد.
بنابراین خاصیت روشن کنندگی پوست دارد.
برای استفاده در طیف وسیعی از محصولات مراقبت از پوست مناسب است.
سایر زمینه های بسیار مهم استفاده عبارتند از فرمولاسیون های ضد آفتاب، محصولات ضد چروک، لوسیون های بدن، کرم های روز و شب و محصولات سفید کننده.

 

دوز

- مراقبت از پوست: 0.2-2.0٪
- محصولات مراقبت از آفتاب: 0.2-1.0٪
- محصولات روشنایی: > 3.0٪

 

 

اطلاعات تماس
ANECO

شماره تلفن : 86 25 66060698