products

AC-TA (ترانگزامیک اسید)

اطلاعات پایه
محل منبع: چین
نام تجاری: AC-TA
مقدار حداقل تعداد سفارش: قابل مذاکره
قیمت: negotiable
جزئیات بسته بندی: قابل مذاکره
زمان تحویل: قابل مذاکره
شرایط پرداخت: قابل مذاکره
قابلیت ارائه: قابل مذاکره
اطلاعات تکمیلی
ظاهر: پودر کریستالی سفید شناسایی: جذب مادون قرمز
سنجش: 99.0-101.0٪ ضرر در خشک شدن: ≤0.5٪
کلرید: ≤0.014٪ خاکستر سولفاته: ≤0.1٪
برجسته:

CAS.1197-18-8 آنتی اکسیدان برای سفید کردن پوست

,

CAS.1197-18-8 پودر کریستالی آنتی اکسیدان برای سفید کردن پوست

,

پودر ترانگزامیک اسید برای پوست


توضیحات محصول

نام محصول

AC-TA

 

شرح

AC-TA نوعی اسید آمینه با سنتز شیمیایی است.دارای اثرات سفید کنندگی به ویژه برای هایپرپیگمانتاسیون ناشی از اشعه ماوراء بنفش است.این یک نسل جدید از مواد سفید کننده است.

 

شناسایی محصول

نام INCI: ترانگزامیک اسید
نام شیمیایی: 4-(آمینومتیل) سیکلوهگزان کربوکسیلیک اسید
شماره CAS: 1197-18-8
فرمول شیمیایی: C8اچ15نه2
وزن مولکولی: 157.21

 

خواص

- به راحتی در آب حل می شود
- پایداری بالا
- به راحتی با سایر مواد سفید کننده مخلوط می شود
- اثر سریع

 

ذخیره سازی و پایداری

این محصول را می توان به مدت 36 ماه از تاریخ تولید در ظرف اصلی باز نشده و در دمای اتاق نگهداری کرد.
باید از نور، گرما، اکسیژن و رطوبت محافظت شود.در ظرف را محکم بسته نگه دارید.پس از باز شدن، از محتویات به سرعت استفاده کنید.

 

کاربرد

محصولات سفید کننده پوست: اسانس، لوسیون، کرم، ماسک.

 

برنامه های کاربردی

- می توان آن را به طور مستقیم در فاز آب قبل از امولسیون اضافه کرد.
- قابل استفاده در دمای بالا
- در شرایط pH 3-9 استفاده شود.

 

دوز

حدود 3.0٪

 

 

اطلاعات تماس
ANECO

شماره تلفن : 86 25 66060698