products

AC-VB5 (DL-Panthenol)

اطلاعات پایه
محل منبع: چین
نام تجاری: AC-VB5 (DL-Panthenol)
مقدار حداقل تعداد سفارش: قابل مذاکره
قیمت: negotiable
جزئیات بسته بندی: قابل مذاکره
زمان تحویل: قابل مذاکره
شرایط پرداخت: قابل مذاکره
قابلیت ارائه: قابل مذاکره
اطلاعات تکمیلی
ظاهر: پودر سفید به خوبی پراکنده شده است سنجش: 99.0-102.0٪
ضرر در خشک شدن: ≤0.5٪ چرخش ویژه: -0.05°~ +0.05°
نقطه ذوب: 64.5-68.5 ℃ پس مانده های احتراق: ≤0.1٪
آمینوپروپانول: ≤0.1٪ هوی متال: ≤10mg/kg
برجسته:

ماده مغذی مراقبت از پوست پانتنول

,

پانتنول برای لوازم آرایشی

,

پانتنول USP43 DL


توضیحات محصول

نام محصول

AC-VB5 (DL-Panthenol)

 

شرح

AC-VB5 (DL-Panthenol) یک پودر سفید و مرطوب است.این مخلوط راسمیک ایزومرهای راستگرد و چپگرد پانتنول است.آزادانه در آب، اتانول، متانول و پروپیلن گلیکول محلول است.کمی محلول در گلیسیرین، نامحلول در روغن های گیاهی، معدنی
روغن ها و چربی ها

 

شناسایی محصول

نام INCI: پانتنول
شماره CAS: 16485-10-2
شماره EINECS: 240-540-6
فرمول شیمیایی: C9H19NO4
وزن مولکولی: 205.25

 

استاندارد

USP43

 

ذخیره سازی و پایداری

محصول را می توان به مدت 24 ماه از تاریخ تولید در ظرف اصلی باز نشده و در دمای اتاق نگهداری کرد.
باید از نور، گرما، اکسیژن و رطوبت محافظت شود.در ظرف را محکم بسته نگه دارید.پس از باز شدن، از محتویات به سرعت استفاده کنید.

 

برنامه های کاربردی

AC-VB5 (DL-Panthenol) پروویتامین اسید DL-پانتوتنیک (ویتامین B5) است که نقش کلیدی در متابولیسم واسطه انسان دارد.تقریباً از همه انواع مواد آرایشی قابل استفاده است.از مو، پوست و ناخن مراقبت می کند.ارائه اثرات احیا کننده و حالت دهنده،
پانتنول دارای خواص مرطوب کننده مانند است که به جذب پوست کمک می کند.

 

دوز

نرم کننده مو 1% تا 5% شستشو دهنده
نرم کننده مو 0.1% تا 0.5%
تونیک مو / سرم 0.3% تا 1.0%
لوسیون صورت و بدن 0.2% تا 1.0%
سرم ضد پیری 0.4% تا 2%
لوسیون بعد از آفتاب 0.5% تا 2.0%

 

 

اطلاعات تماس
ANECO

شماره تلفن : 86 25 66060698