products

AC-GG (گلیسریل گلوکوزید)

اطلاعات پایه
محل منبع: چین
نام تجاری: AC-GG
مقدار حداقل تعداد سفارش: قابل مذاکره
قیمت: negotiable
جزئیات بسته بندی: قابل مذاکره
زمان تحویل: قابل مذاکره
شرایط پرداخت: قابل مذاکره
قابلیت ارائه: قابل مذاکره
اطلاعات تکمیلی
ظاهر: مایع بی رنگ تا کمی مایل به زرد انحلال پذیری: محلول عالی در آب
گلیسیریل گلوکوزید: 45-55٪ اب: 15-25٪
گلیسرین: 25-35٪ گلوکز: ≤0.5٪
فلزات سنگین: ≤20mg/kg آرسنیک: ≤2mg/kg
برجسته:

گلیسرول گلوکز پایداری بالا

,

CAS 22160 26 5 گلیسریل گلوکزید

,

ماده مرطوب کننده چند عملکردی گلیسریل گلوکوزید


توضیحات محصول

نام محصول

AC-GG

 

شرح

AC-GG یک مولکول مزدوج از گلیسرول و گلوکز است و در ابتدا مشخص شد که برای بقای سیانوباکتری ها در شرایط شدید حیاتی است.این مولکول جدید برای ماده مرطوب کننده نسل بعدی است.به دلیل پایداری بالا، چند کارکردی و واکنش پذیری کم، می توان از آن در طیف وسیعی از محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده کرد.

 

شناسایی محصول

نام INCI: گلیسریل گلوکوزید

نام شیمیایی: 2-O-α-D-Glucopyranosyl glycerol

شماره CAS: 22160-26-5

شماره EINECS: 824-773-6

فرمول شیمیایی: C9اچ18O8

وزن مولکولی: 252.24

 

مزایا و کاربردها

- 100% ایمن
- تحریک کم پوست
- غیر حساسیت زا
- بدون مواد نگهدارنده

 

ذخیره سازی و پایداری

محصول را می توان به مدت 24 ماه از تاریخ تولید در ظرف اصلی باز نشده و در دمای اتاق نگهداری کرد.
باید از نور، گرما، اکسیژن و رطوبت محافظت شود.در ظرف را محکم بسته نگه دارید.
پس از باز شدن، از محتویات به سرعت استفاده کنید.

 

برنامه های کاربردی

مراقبت از پوست، مراقبت از مو، مراقبت از نوزاد، مراقبت از آفتاب، مراقبت از دهان، لوازم آرایشی رنگی، مناسب برای پوست های بسیار حساس و حساسیت زا.

 

توجه

- می توان مستقیماً قبل از امولسیون شدن در فاز آب اضافه کرد.
- در آب سرد یا گرم زیر 60 درجه سانتیگراد
- باید در شرایط pH 3-11 استفاده شود

 

دوز

0.5-2.0٪

 

 

اطلاعات تماس
ANECO

شماره تلفن : 86 25 66060698