products

سرامید NP

اطلاعات پایه
محل منبع: چین
نام تجاری: ANECO
مقدار حداقل تعداد سفارش: قابل مذاکره
قیمت: negotiable
جزئیات بسته بندی: قابل مذاکره
زمان تحویل: قابل مذاکره
شرایط پرداخت: قابل مذاکره
قابلیت ارائه: قابل مذاکره
اطلاعات تکمیلی
ظاهر: مایع سفید خامه ای تا زرد روشن خلوص (HPLC): ≥90.0٪
ضرر در خشک شدن: ≤2.0٪ فلزات سنگین: ≤20mg/kg
برجسته:

مرطوب کننده سرامید

,

شاخص منشاء طبیعی 1 سرامید

,

سد پوست سرامید


توضیحات محصول

نام محصول

سرامید NP

 

شرح

سرامید NP، یکی از فراوان ترین سرامیدهای موجود در پوست، یک جزء لیپیدی مهم لایه شاخی پوست انسان است.ساختار مولکولی آن شامل یک ستون فقرات فیتوسفنگوزین است که با اسید چرب اشباع شده (اسید استئاریک) N-آسیله شده است.سرامید NP
می تواند به طور گسترده ای به عنوان یک مرطوب کننده در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی مختلف برای بهبود عملکرد مانع پوست انسان استفاده شود.

 

شناسایی محصول

نام INCI: Ceramide NP

 

مزایای

- حفظ و تقویت سد پوستی
- مولکول یکسان پوست انسان
- طبق ISO 16128 شاخص منشاء طبیعی=1
- کاربرد گسترده

 

ذخیره سازی و پایداری

محصول را می توان به مدت 24 ماه از تاریخ تولید در ظرف اصلی باز نشده و در دمای اتاق نگهداری کرد.
باید از نور، گرما، اکسیژن و رطوبت محافظت شود.در ظرف را محکم بسته نگه دارید.پس از باز شدن، از محتویات به سرعت استفاده کنید.

 

برنامه های کاربردی

- مرطوب کننده
- ترمیم پوست
- مراقبت کودک

- مراقبت از صورت
- مراقبت دربرابر خورشید
- آماده سازی مراقبت از مو

 

دوز

0.05-0.5٪

 

 

اطلاعات تماس
ANECO

شماره تلفن : 86 25 66060698